Tak jak i ja... :D @mapex2608 Na tej przywołanej przez ciebie stronce jest link do naszego forum (i tylko ten jeden!). Czyżby to ktoś z naszych forumowiczów założył ten profil?
Pozdrawiam - Paweł Rapid LB | 1.6 TDI 115KM CXMA | MY16 | Style Max | Szary Quartz Metalizowany | 35k km | Szczecin
Tak, ja go założyłem przyznaję się, i ośmieliłem się wstawić tam linka do tego forum, mam nadzieję że nic strasznego nie zrobiłem. Niestety nie mam zbyt wiele czasu żeby prowadzić tego fanpage'a. Jestem oprócz pracy zawodowej muzykiem i weekendy mam pozajmowane. Zreszta kupiłem Rapida żeby mój sprzęt miał dużo miejsca w bagazniku. Jeżeli jest ktoś chętny do współprowadzenia w/w to zapraszam. Jeżeli nikt się nie zgłosi to prawdopodobnie polski odpowiednik zniknie z przestrzeni internetu. Pozdrawiam.
Spotkałem się na innych forach i też na FB ze zwolennikami czy właścicielami Skody Rapid. Jednak to już nie to co nasz Rapidklub. Na niektórych stronach jest próba przyciągnięcia i zebrania grupy Rapidowców, jednak raczej bez większego sukcesu. Z jednej strony to miło, bo na naszych stronach jest chyba najwięcej informacji, opisów i konkretów z polskich stron. Z drugiej strony takie forum zobowiązuje, mamy coraz większą popularność i coraz więcej klubowiczów. To cieszy. Życzę wszystkim klubowiczów znalezienia rozwiązania swojego tematu oraz wiele dalszych ciekawych i interesujących wpisów na naszym forum. Pozdrawiam.
Uważam że, to forum to kopalnia wiedzy i Fb ani nic innego tego nie zastąpi. po kilku miesiącach czytania tego forum jestem nim oczarowany. Mam nadzieję że i ja będę mógł pomóc w wielu sprawach.
Taki fanpage powinien scisle wspolpracowac z forum i bezposrednio sie do niego odnosic dlatego powinna byc aprobata wlasciciela forum. Mysle ze i dla fanpage i dla forum byloby to korzystne
Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Beż | Biały Candy| 35000km | Szczecin
Produkcja Rapida ruszyła w 2012. Chyba z kilku tygodniowym poślizgiem powstał Rapidklub. Na początku, kiedy Rapidy zaczęły się pojawiać na drogach, wpisy były pojedyncze, z niewielką ilością dyskusji. W miarę czasu, rozszerzania ilości Rapidów, zbierania doświadczeń z eksploatacji i serwisowania samochodów, mamy sporą bazę konkretów. Wprawdzie Skoda ciągle nas wyprzedza we wprowadzaniu zmian i nowości, ale dzięki zapałowi, wytrwałości wielu klubowiczów poziom forum jest naprawdę dobry. Trudno będzie innym stronom dorównać poziomowi Rapidklub. I tak trzeba trzymać :)
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.