Witam, Chciałem zapytać czy ktoś miał problem z wyświetlaniem się komunikatu o przegrzaniu silnika w trakcie przyspieszania pod górkę np. ? Pacjent Rapid 1.4 TDI 80,000km - w ASO stwierdzili że to wadliwe pompy wody w tych samochodach i wymienili na nową ( rozrząd został stary ). Czy ktoś ma podobne objawy? U nas w obu samochodach przy przebiegu 80,000 km były te same objawy. Mamy jeszcze 3ci taki samochód z przebiegiem 60,000 km - tam póki co nic się nie dzieje takiego.
Rapid SB | 1.4 TDI 90 KM Start Stop | 2015 | Active | Srebrny | 76000 km | Kraków
Ja ma co prawda 1.6 TDI ale też musiałem wymienić pompę wody przy 85 tys., nie wyrzucało żadnego błędu ale poprostu przeciekała. Przy okazji wymieniłem cały rozrząd, bo pasek też już nie wyglądał najlepiej, a jedna z rolek piszczała.
Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
Zyskaj nawet 850 zł w promocjach konta Millennium 360° i Konta 360° Junior!
250 zł za założenie konta Millennium 360° online z kartą debetową, wyrażenie zgód wymaganych regulaminem promocji, wpłatę min. 500 zł w ciągu 10 dni od założenia konta, zalogowanie się do aplikacji mobilnej banku i zapłacenie min. 1 raz kartą do konta lub BLIKIEM
250 zł jeśli w każdym z 3 miesięcy określonych w regulaminie zapewni wpływ wysokości min. 1000 zł oraz zapłaci kartą do konta lub BLIKIEM min. 500 zł
150 zł jeśli min. 1 000 zł wpłynie na Twoje konto z tytułu wynagrodzenia przez co najmniej 2 miesiące określone w regulaminie promocji.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.