FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Pożegnanie z R
  • Hej Ekipo!Przyszedł czas na pożegnanie mojej “Dziuni” po 127tys km po Europie.Autko zostaje w moim mieście.Trafia w ręce kolegi więc nostalgicznie będę go wypatrywał na ulicach.Zostawiam mu niemal perfekcyjny stan zarówno mechanicznie jak i wizualnie.Osobiiście przeprowadziłem proces detailingowy trwający 2 dni aby kolega cieszył się wersją niemal salonową;)Zmieniam
    na BMW 330i.Dzieki wszystkim za udzielone rady oraz miłe komentarze.Trzymajcie się Wszyscy!
  • No to szczęścia na nowej drodze życia!
    :)

PS. Niezły przeskok..
    Pozdrawiam - Paweł
    Był: Rapid LB | 1.6TDI 115KM CXMA | MY16 | Style Max | Szary Quartz Metalizowany | 90k km | Szczecin | Chip: 148KM/323Nm
    Jest: Tiguan eHybrid 245KM | Elegance | Wilcza jagoda
  • Dzięki,prawdopodobnie w piątek odbieram u Ciebie także ;)zapraszam 
  • Po jedenastu latach użytkowania również rozstaję się z moją Rapidką ( chociaż tak nie do końca - bo zostaje w rodzinie). Zmieniam na Kamiq-a, w wersji Edition 130. VIII tydzień tego roku w produkcji. Myślę , że na przełomie luty / marzec będzie do odbioru w salonie.
    Nie żegnam się definitywnie, bo będę zaglądał na forum. Pozdrawiam wszystkich Rapidkowców.
    Rapid LB / 1.2 CBZA 63 kW / MY 14 / Ambition + pakiet Komfort + pakiet na bezdroża / Czerń Magiczna / 101000km / Katowice
  • Też planuje się pożegnać z modelem, nie marką. Po przeszło 9 latach obcowanie z Rapidem stwierdzam że to był bardzo udany model. 
    Rapid SB | 1.2 TSI 110KM LPG | MY 2016 | Style Max | Czarny Magic perłowy | 238000 | Oświęcim

ZYSKAJ NAWET 500ZŁ - OTWÓRZ ONLINE KONTO BANKOWE

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?