FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Osłona na silnik (wtryski, świece)
  • Mam pytanie -  do skody rapid 1.6 tdi 90km wszyscy twierdzą ze w roczniku 2014 nie montowali osłony silnika chodzi mi o osłonę wtryski, świece goło to wygląda a widzę w innych może nie modelach a może chodzi o rocznik i takie osłony są na silniku - moje pytani może ktoś mi podpowie z jakiego rocznika taką osłonę mogę dokupic
  • Witam, też jestem zainteresowany.
    Rapid SB |1,6 TDI 139KM |305 Nm| MY 14| Elegance | Szary Quartz|104000| Siedlce
  • Mój rapid z 2014 też był bez osłony. Osłonę kupiłem w ASO bodajże za 250 zł z założeniem.
    Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
  • @janek Czyli możesz kupic osłone pod swoj konkretny rocznik, temat jest juz na forum należało tylko poszukac
    Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
  • tak tylko w serwisie po vin powiedział że faktycznie takich osłon nie montowali w tym roczniku i w tym modelu ale po wizytach nikt nie podpowie jaka mozna dobrać z jakiego konkretnego modelu bo się okazuje że jest możliwośc prawdopodobnie z modelu
    oktawia II 1,6 lub 1,9 nawet wypowiadają się że 2,o - to jest próba błedu lub mieć kogoś z podobnym modelem i spróbować - ok dzięki
  • Też długo szukałem tej osłony. Dla silnika 1.6 TDI 90KM CAYB montowanego w Skodzie Rapid osłona ma numer seryjny 03L103925BJ.
    Poszukaj w necie albo na szrotach.

Pozdro

Rapid SB | 1.6 TDI 90KM | 2014 | Active | Grafit | 163000 km | Wrocław

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Dzięki Tobie forum będzie funkcjonowało nadal!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?
https://www.compero.pl