Hej forumowicze, bardzo chciałem mieć w nowym aucie takie chromowane listwy przyokienne, jednakże kupiłem autko z wyprzedaży rocznika bez nich :( posiadam Spaceback z 2017r., mam kilka pytań: Czy te listwy chromowane są doklejane do uszczelek w fabryce, czy inaczej jest to zamontowane? Jak myślicie można sobie takie listwy dokupić w ASO? Z drugiej strony, znalazłem w sklepie superskoda takie cudo : http://www.superskoda.com/Skoda/RAPID/Rapid-SpaceBack-stainless-steel-chrome-window-trim-KI-R zastanawiam się nad nimi, nie rozumiem jednak jednego - tam jest napisane "w zestawie aktywator", nie wiem do czego, skoro te listwy trzymają się na taśmie obustronnej.
Rapid SB | 1.2 CJZC 90 KM | MY17 | Ambition MAX | Czerwony RIO metalizowany|| 67 000 km | Wrocław
ja zakupiłem na wyprzedaży od nich :) jeszcze za zimno na klejenie, aktywator dla lepszej przyczepności, daja do wszystkiego co ma być przyklejone. Produkt sam w sobie dobrej jakości zobaczymy jak się będzie zachowywać.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.