Planuję wymianę żarówek H7 na nowe, stare coś ostatnio słabo świecą, albo pogorszył mi się wzrok:) Jakie firmy polecacie, szukam czegoś w stylu zbliżonego do białej barwy światła.
Dużo czyta się o słabej trwałości żarówek "imitujących ksenony", jak było u was? Na razie skłaniam się ku Philips Rv, ale ma bardzo słabe opinie w necie. Wytrzymują około 20 tyś km, dla mnie to 3lata jazdy, więc spoko.
one nie imitują xenonów. do tego brakuje im bardzo dużo ale względem normalnych różnica jest znacząca.
prawda jest taka, że nie korzystasz z tych żarówek przez cały czas.
a osobiście dodam, że nawet gdyby wytrzymały mi tylko rok to i tak kupił bym je po raz kolejny. tu nie chodzi o to jak to wygląda tylko jaki to ma wpływ na bezpieczeństwo.
Seat Toledo | 1.2 TSI CBZB chip 122KM/200Nm@Pb95 | MY15 | Mocno doposażony reference | Czerwony | ~60 000km | Gliwice Seat Tarraco | 1.5 EcoTSI Evo 150KM | MY19 | Xcelence | deep black | ~20 000km | Gliwice
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.