Mam kilka pytań o ekran stacji radiowej: 1. Po przytrzymaniu dłuższym na nazwie stacji radiowej pojawiają się kropki, a gdy się to zrobi ponownie kropki znikają. Co one sygnalizują? (załączone foto) 2. Pod nazwą stacji często jest jakiś tekst z informacją. Niestety często się nie mieści i kończy trzema kropkami. Czy jest jakaś możliwość przeczytania całego tekstu wiadomości?
Jeśli mógłbym się podpiąć pod temat, to ja mam pytanie czy w radiu swing również można mieć kolorowe logo stacji radiowych tak jak u darnok na zdjęciach?
Rapid SB | 1.0 TSI 81 kW (110 KM) | MY18 | Style |Błękit Race Metalizowany | 67 000 km | Gorzów Wlkp.
Jeżeli masz takie kwadraty szare z nazwami stacji to można. Trzeba loga zdjęcia małej rozdzielczości pobrać sobie z neta i muszą mało ważyć, wgrać na USB a potem w radiu dłużej nacisnąć daną stacje albo w ustawieniach radia i wczytać logo.
Rapid SB | 1.2 CJZD 110 KM | MY16/7.10.2015 | 81000 km | Małopolska zachodnia, Ziemia Chrzanowska
dzięki gluszke20, a czy po ustawieniu loga dla danej stacji zostaje ono w pamięci radia czy pokazuje się tylko gdy pen drive jest podłączony do portu USB?
Rapid SB | 1.0 TSI 81 kW (110 KM) | MY18 | Style |Błękit Race Metalizowany | 67 000 km | Gorzów Wlkp.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.