Mam tylko takie zdjęcie. Ja kupiłem wydech z tą mniejszą średnicą końcówki i teraz wzialbym jednak tę większą (bodajże 70 i 90). Bo i wygląd wydaje mi się byłby lepszy i dźwięk. Na tą chwilę oczywiście jest różnica Ale delikatna. Może z tą większą o 20mm średnicy końcówką, byłoby minimalnie lepiej. Jest dość ciasno tam i może być problem z montażem niededykowanego tłumika.
received_10209533584377101_1.jpg
516 x 475 - 42K
Rapid SB | 1,2 130 km (box) | MY16 | Ambition Max | Blue denim | 40 000 km | Trójmiasto
@gluszke20, jak nie pierdzi to nie wymieniaj. To że z zewnątrz puchnie nie oznacza że jest śmietnik. Byłem ostatnio u mechanika, który wymieniał tłumik w VW i pokazał mi, że owszem, zewnętrzna warstwa była skorodowana, ale jak ją odgiął to pod spodem zdrowa, świecąca blacha.
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
Ktoś próbował montować końcowy lub chociaż same końcówki do tdi? Na polskich stronach jeśli chodzi o jakiekolwiek układy dedykowane do R jest tylko wzmianka o tsi, natomiast u niemców na ebayu itp. układy końcowe są często opisywane jako uniwersalne zarówno do tsi jak i tdi. Nie powiem żeby zależało mi na głośniejszym "buczeniu" mojego klekota ale bardziej mod dla walorów estetycznych :)
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.