Czytam instrukcję i w wykazie tematów jest obsługa nawigacji z karty SD no to myk na stronę19 a tam gdzie włożyć kartę SD ... no to myk na stronę 16 a tam znowu jak chcesz coś zrobić to idź na stronę 16. Chwila przecie tu jestem i nic nie ma takiego. Mili państwo cała ta instrukcja do skody nie ważne czego dotyczy jest strasznie zagmatwana i nie dokładna. Próbowałem doczytać odnośnie MD chodzi o wskazania klimatyzacji i nic, jest tylko napisane że wyświetla i tyle koniec. Czytam dalej fajna sprawa klimatyzowany schowek mhhh i tylko tyle jak go włączyć za pomocą kluczyka ale zapomnieli napisać czy działa z klimatyzacją manualna czy automatyczną. dopiero po przeczytaniu jakiejś innej strony z forum dotyczący tego tematu sprawa się wyjaśniła. A tak to zrobiił bym awanturę w serwisie i wyszedł na pieniacza że coś nie działa albo nie mam tego zainstalowanego w aucie. Instrukcja to jest jedna wielka niedoróbka!!!
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.