FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Choinka

Pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia
Wszystkim Klubowiczom, miłośnikom i właścicielom Skody Rapid

życzy

RapidKlub.pl

Dziękujemy Wszystkim, którzy postawili małą kawę dla RapidKlub.pl w tym roku! Dzięki Wam to forum nadal jest dostępne :) Jeżeli chciałbyś jeszcze zafundować Świątecznie małą / większą kawkę dla RapidKlub.pl, to oczywiście zapraszamy!

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Nowy użytkownik Rapida pierwsze pytania
  • Witam wszystkich serdecznie. Od kilku dni jestem posiadaczem Rapida 1.0 TSI 95KM. Mam 3 pytania jak na początek. 1. Brak ogrzewania tylnej szyby. Przekaźnik slychać, szyba nie grzeje, bezpiecznik nr 41, jak dobrze wyczytałem, dobry. Jest może jakieś miejsce gdzie z reguły powstaje przerwa? 2. Czy to normalne, że na pierwszym biegu przy ok. 2000 obrotów wzwyż, skrzynia wyje? Dziwny to dźwięk, ale gaziowalem silnikiem i to nie on. To na 100 %' skrzynia. Na pozostałych biegach tego nie ma. 3. Obroty biegu jałowego, utrzymują się na ok. 1000 obr/min. na nagrzanym silniku Pierwszy raz się z takimi wysokimi spotykam. Norma? Nie sadzę. Pozdrawiam grupowiczow 

ZYSKAJ NAWET 500ZŁ - OTWÓRZ ONLINE KONTO BANKOWE

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?