Mam, korzystam, nie narzekam. Jedyne co, to rozpoznawanie mowy i podawanie polskich nazw - nie działa :( Angielska asystentka nie łapie co ja do niej mówię po polsku.
Rapid SB | 1.4 122 KM DSG | MY14 | Elegance | Czarny Magic perłowy | 57000km | Warszawa
Nie miałem czasu i zapewne chęci żeby nagrywać własne etykiety. Ale za to mam Windows Phone 8.1 i aktywną Cortanę dzięki czemu dzwoniąc do niej, mogę przez zestaw głośnomówiący wydawać polecenia bezpośrednio telefonowi a on rozumie mnie dużo lepiej niż samochód :)
Rapid SB | 1.4 122 KM DSG | MY14 | Elegance | Czarny Magic perłowy | 57000km | Warszawa
Ja mam system ustawiony na język angielski i lokalizację USA i Cortana działa. Odpalam funkcję mowy w aucie i wydaję polecenia zadzwonienia do wirtualnego kontaktu Cortana. System dzwoni i odzywa się Cortana, której to mogę wydawać polecenia takie jak "Call wife", "Call my brother" i dzwoni :)
Eeee to lipa. Tyle samo oferuje skoda tyle że bez podwójnego wybierania cortana-> kontakt i bez utraty ważnej dla mnie możliwości szybkiego pisania po polsku.
Ja jestem zadowolony z zestawu, ale nie pasuje mi, że: - podczas rozmowy przez zestaw nie można korzystać z transmisji HD voice - podczas przeglądania nazwisk w spisie telefonów, na Maxidocie mieszczą się tylko 3 linie nazwisk. W dodatku, wcale nie przewijają się natychmiast w momencie obracania pokrętłem na kierownicy - łatwo się zagalopować, i później trzeba cofać - wybieranie głosowe to jakiś ćwierćdodatek. Nie dość, że można obsługiwać wyłącznie połączenia telefoniczne (chcę też np. możliwość podawania głosowo adresu do nawigacji), to jeszcze wszystko jest wyłącznie po angielsku. Czy można przy nazwisku podstawić polskie etykiety głosowe w iphone, które tu zadziałają? - gdy naciśniemy na kierownicy odebranie lub zakończenie połączenia to efekt w głośniku słyszymy dopiero po około sekundzie. Niby niedużo, ale np w mieście, korkach, zamieszaniu, odbierając czy kończąc rozmowę ciągle muszę mieć to w pamięci :) - kulawa integracja z Amundsenem - np. o połączeniu przychodzącym wiemy jedynie z głośników i informacji na Maxidocie. Wyświetlacz Amundsena jest jednak obojętny. Czy naprawdę o wiele droższe byłoby pokazywanie kto dzwoni + pytanie czy odebrać, zignorować, odrzucić? - Przycisk Phone na Amundsenie jest nieprzydatny - o wiele szybciej można pracować korzystając z zestawu przyciski na kierownicy i Maxidot
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.