Czyżby była nadzieja na 1.2 TSI z paskiem w Rapidzie? Wg. drugiego linku w chinach niby jest nowy EA211. Co najlepsze jak dobrze zrozumiałem na Europę mają być EA111 ale to informacje z kwietnia i może coś w temacie się zmieniło. Ja jeszcze czekam z zakupem i może się doczekam nowego EA211 :) o ile coś takiego zrobią.
Pozdrawiam
RAPID LB | 1.2 TSI CBZB 105 KM @120 KM/213,7 Nm | MY15 (45 tydzień 2014) | AmbitionMAX + USB + Climatronic + Tempomat + Hak | Błękit DENIM | łódzkie
Z tym paskiem to nic pewnego ale mam nadzieję, że jednak te nowe silniki się pojawią. Może będą miały lepszą opinię. Na chwilę obecną możemy tylko obserwować jak się zachowują m.in. w O3 i GVII.
RAPID LB | 1.2 TSI CBZB 105 KM @120 KM/213,7 Nm | MY15 (45 tydzień 2014) | AmbitionMAX + USB + Climatronic + Tempomat + Hak | Błękit DENIM | łódzkie
@amiskiew Dekor srebrny a nie czarny? Jakie masz wnętrze? Czyżby szary ? Jak masz dekor czyli masz MY2014. Powiedz mi czy poza dekorem i przełącznikami przy kierowcy od tylnych szyb elektrycznych różni się czymś innym od MY2013 ? W jednej gazecie napisali, że ma się pojawić kawałek miękkiego plastiku na desce rozdzielczej - po tym tekście spodziewałem się że góra deski będzie miękka. Jest coś takiego u Ciebie?
@amiskiew jak się pojawi ten kawałek miękkiego plastiku o którym pisze @grzesk to daj znać :) Ogólnie jak będziesz miał jakieś fotki to też możesz się podzielić.
miękkiego plastiku nie ma. W porównaniu z modelem testowym (MY2013) dostałem matowo srebrna dokładkę (dekor srebrny szczotkowany)na wysokości przednich nadmuchów, chromowany przełącznik świateł i przełączniki +blokada tylnych szyb w drzwiach kierowcy i chyba tyle :)
Rapid LB|1,2 85 KM| MY14| Ambition| Blue Denim| 105000 km| Kraków
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.