Cleaner na lakierze,niestety nie mam dokładniejszych zdjęć gdyż moja ukochana wydzwaniała do mnie z utęsknieniem zaczynając zdanie od "długo jeszcze" ;D
Kolejny mały mod do R.Doczekałem się odpowiedniej temperatury i wyciągnąłem czekające w szafie listwy na progi.Zacząłem od przygotowania miejscówek na listwy.Na początek piana.
Wyjazd z garażu w zaciszne miejsce osiedla,w tym czasie IPA odparowuje i bierzemy się za montaż.Generalnie montaż banalny.Wystarczy dobra muzyka,trochę precyzji i brak przeszkadzaczy :D
1.Pierwsze zdjęcie to przymiarka 2.Odklejona taśma 3.Pomocnicy 4.Po naklejeniu plus moje bucisze:) 5.Po przyklejeniu bliżej:) 6.Efekt 7.Efekt 2 8.Widok spodu listwy(jest nawet strzałeczka kierunku klejenia:) i tyle kilka minut i mordka zadowolona!Obiecałem @jercenowi fotki i słowa dotrzymuję.Przy okazji pozdrawiam
Kupiłem na Ursynowie razem z filtrem oleju i korkiem spustowym cena kompletu lampek 50zl;)Błędu nie było ale to dlatego że kolega @van_daal mi wykasował wcześniej na kompie.Sama wymiana to śrubokręt do podważenia lekko z boku i po zawodach.
Stuknęło 15000km i przyszedł czas na wymianę.Akcja przeprowadzona na własną rękę poza ASO dla mnie czysta przyjemność trochę się ubrudzić a przy okazji byłem pewien co zostanie nalane i że stary olej dobrze ścieknie.Autko chodzi jak złoto.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.