Panowie ta mata na tunel to jest na jakiś rzep, czy jak jest montowana? Czy ona jest do kupienia w ASO? Bo i mi by się coś takiego przydało, dzieciaki strasznie brudzą ten tunel:)
Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
@dodan, ja zamówiłem w poniedziałek w ASO, koszt 36 zł, dziś dzwonili że jest do odbioru i jutro jak będę w serwisie to odbiorę. Mogę wrzucić zdjęcie jak to wygląda po montażu.
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
dodan jak byś przejeżdżał blisko Piły to mogę dać Ci namiar do kolegi,który pracuje w tamtejszym serwisie skody.Za tą osłonę tunelu zapłaciłem bodajże 25zł
@dodan, tak, zamawiałem na Połczyńskiej, na drugi dzień już była. Dzisiaj odbieram i wrzucę zdjęcie :) Zgodnie z obietnicą wrzucam fotkę maty. Zdjęcie robione po ciemku z lampą, ale coś tam widać :)
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
No i bardzo fajnie, ja dziś swoją odbieram na Połczyńskiej, dzięki Maćku:) Do tego domówiłem jeszcze wycieraczkę tylną, bo zaczęła piszczeć i zostawia nie wytarte smugi.
Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
5-10% na taki rabat możecie liczyć jako indywidywidualni kienci i taki udzielają jak ładnie zagadasz,więcej nie ma szans.Przykład:w Krotoski Cichy zapytałem o cenę nakładek na pedały telefonicznie-252,61 taką cenę usłyszałem.Na miejscu w tym samym salonie zakupiłem za równe 220zł.
Po sytuacji z tą matą doszedłem do wniosku, że trzeba na bieżąco przeglądać aktualne katalogi akcesoriów, bo są fajne rzeczy, które się pojawiają, a o istnieniu których dowiadujemy się dopiero jak pierwsza osoba "przetrze szlak" i wrzuci info na forum :)
A który katalog przeglądać? Strona www.sklep.skoda.pl mało aktualna jest. Może ktoś wie gdzie można przejrzeć aktualny i pełny katalog akcesoriów / części?
Rapid LB I 1,2 TSI 90KM I MY 2016 I Ambition MAX I Błękit Pacific I 230km I 18.12.2015 I Łódź
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.