Otóż mam teraz jako zastępcze rapida ale liftbacka i wydaje mi się, że tam fotel kierowcy idzie bardziej w dół niż w moim spacebacku czy ktoś zauważył różnice?
Cieszę się, że pojawił się ten wątek, bo rozwiewa moje wątpliwości, że są jakieś różnice w zamocowaniu i w fotelu. Jeżdżę drugim Rapidem (obydwa liftback), pierwszy z marca 2015 r., fotele delikatnie obszerniejsze lub sprawiające takie wrażenie, bo miększe i niżej osadzone, było mi wygodnie. Drugi z maja 2016 i niestety mniej wygodnie, trochę wyżej, mniej ergonomicznie i jakby ciaśniej. Nie wiązałbym tego z wersją a z datą produkcji lub dostawcą części bo wg ASO poza stelażem oparcia, który zmieniał się w trakcie produkcji, nie innych informacji o zmianach technologicznych.
Dlatego lepiej, że można tu fotel bardziej dać na ,,glebe'' a to mi sie podoba, gdyby była możliwość dachu panoramicznego w liftbacku to właśnie bym od razu bym brał liftbacka ;P
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.