Witajcie. Czy ktoś może interesował się tematem siatek do bagażnika? Znalazłem na necie ale czerwone. Wolałbym czarne. Czy ktoś zna jakieś zamienniki? Ewentualnie od innego modelu? Będę wdzięczny za info :)
sprawdzone, zestaw siatek jest inny do space czy lift spaceback czerwone 5JJ065110 czarne 5JJ065110C - maja uwagę że będą dostępne w pózźniejszym terminie liftback czerwone 5JA017700 czarne 5JA065110
@alogator Skoro nie masz siatek, to nie zamówiłeś odpowiedniego pakietu? Masz haczyki do montażu siatek? Czytałem, że jeżeli nie zamówi się pakietu to nie ma również haczyków.
Zamówiłem siatki w pakiecie pan w salonie w czasie odbioru powiedział że nie dali w fabryce, poprosił mnie o chwilkę cierpliwości i przynosi zestaw siatek z magazynu. Co prawda od octawi ale wszystko pasuje, dodatkowo siatki od octawi mają więcej zaczepów przydatne jeśli chcecie coś przypiąć. myślałem że to fanaberia wybierać takie dodatki lecz gdy kupicie np. warzywa i nie chcecie zbierać ich po krótkiej jeździe to warto je wybrać.
a w spacebacku wygląda to tak, a przy oparciu fotela przyczepia się do jego mocowań daje to więcej możliwości. jak bawiłem się z siatkami jest kilka możliwości ich zaczepienia trzeba wybrać najlepsze dla siebie.
Nie są to siatki od rapida tylko od octavi dostałem je w serwisie jako zastępczy bo nie mieli oryginalnych. Postaram się zrobić kilka zdjęć (chwilowo nie mam możliwości). Dodam tylko że mam 3 siatki, jedna jest na całą powierzchnię bagażnika (6 zaczepów), druga jest na bok (prawy lub lewy), trzecia jest średnia po szerokości "kufra" (przód, tył lub skos jak jest potrzeba)
super ! Zatem wiem że śmiało mogę kupić siatki do Octavi. Zastanawiałem się nad oryginałami ale tak jak pisałem wcześniej - tylko w kolorze czerwonym więc lipa trochę. Dzięki bardzo :)
Tak jak obiecałem. To jest jeszcze jedna możliwość zaczepienia siatki od octavi w rapidzie dodatkowa zaleta 6 a nie 4 żabek przy siatce (bagażnik spaceback)
Witam. Czy komuś już pękł zaczep? Ja posiadam auto od 5 dni, bagażnika praktycznie nie używam. Przy zaczepianiu siatki zaczep (od największej siatki )się oderwał? Czy ktoś się już z tym spotkał i czy można to zareklamować? Dodam, że u mnie owe siatki były w standardzie.
Rapid LB | 1.6 90KM | MY15 | Elegance Max | Szary metal metalizowany |
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.