Szanowni użytkownicy. Czy ktokolwiek dokładał do swojego Rapida z radiem SWING (bez bluetooth) moduł bluetooth we własnym zakresie? Chodzi mi dokładnie o takie rozwiązanie, które pozwoli w pełni korzystać z radia - przesyłanie muzyki oraz zestaw głośnomówiący oczywiście z opcją sterowania z kierownicy. Posiadam w swoim Rapidzie SWING ale bez modułu bluetooth. Rozumiem, że w grę wchodzi albo dołożenie w salonie modułu wraz z wiązkami albo zakupienie takowego modułu i instalacja we własnym zakresie bądź zlecenie jej warsztatowi. Chodzi mi o konkretne rozwiązania a także modele takowego modułu, który będzie w pełni z radiem SWING współpracował. Kierownica oczywiście multifunkcyjna, przyciski do obsługi telefonu są natomiast na samym panelu radia zamiast opcji "phone" jest "mute". Pozdrawiam,
w teorii jak zmienisz radio i nic nie spartolisz w kostce radia to tylko na radio gwarancje tracisz.
a tak powiem wam, jak macie samochody fabrycznie bez bluetootha to i chinafriends macie radia RCD330. tanie dotyki z bluetooth i androidauto. ponoć stosowane fabrycznie na tamtym rynku.
ja gdybym nie miał wcześniej radia właśnie z bluetoothem to na pewno bym na takie zmienił.
a tak... to się musiałem wykosztować :)
Seat Toledo | 1.2 TSI CBZB chip 122KM/200Nm@Pb95 | MY15 | Mocno doposażony reference | Czerwony | ~60 000km | Gliwice Seat Tarraco | 1.5 EcoTSI Evo 150KM | MY19 | Xcelence | deep black | ~20 000km | Gliwice
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.