FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Dodatkowe schowki w bagażniku i pełna osłona pod silnikiem ?
  •   Jeżeli chodzi o mój przypadek, to zrobiłem do tej pory 10 000 km i żadnych niepokojących objawów nie zauważyłem. Jeżdżę po mieście, jak i po autostradach, wolno i szybko, ostro i spokojnie, lato i zima. Temperatura oleju chyba nigdy nie przekroczyła 90 C
  • Ja mam osłonę tylko z samego przodu, pod samym silnikiem nie ma nic. Samochód był wyprodukowany 24 kwietnia 2014 r., silnik TSI 1,2 105 KM. Temperatury podczas jazdy około 90 stopni C.
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • Witam odnośnie schowków to w Skodzie niestety pracują niekompetentni ludzie bo zamówiłem schowki wg numerów katalogowych i wczoraj je zakupiłem i dziś miałem jeszcze odebrać elementy mocujące i okazało się te schowki można je zamówić ale nie ma ich jak założyć, bo elementy mocujące są od skody spaceback a schowki fakt faktem od Rapida, ale żeby je założyć to trzeba zakupić całe nowe elementy lewej i prawej tapicerki do bagażnika w którym to są zamontowane już miejsca gdzie wsuwa się te schowki, ale cena za każdą stronę to ponad 300zł !!! LOL jutro oddaje schowki i te haki bo ich też nie ma jak zamontować :)
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM | 2013| MY14 | Srebrny | 46 tys | Poznań
  • W moim Rapdku 1.2 TSI 85 KM dolna osłona silnika jest częściowa. Chyba.
    Rapid LB | 1.2 CBZA 86 KM | MY14 | Ambition Komfort | Błękit Pacyfic | 11000 km | Mińsk Mazowiecki

ZYSKAJ NAWET 500ZŁ - OTWÓRZ ONLINE KONTO BANKOWE

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?