Mam takie pytanie czy u Was na zapłonie również nie gasnie kontrolka od EPC ? hmm nie wiem czy tak powinno byc w instrukcji nie ma o tym akurat wzmianki
Skoda Rapid Liftback | 1.2TSI 90KM | MY17 | active MAX | beż cappucino metalizowany | Łódź
No tak na zapłonie pali się cały czas ten EPC z "systemem kontroli spalin" nie gasną wraz z innymi kontroklami. Ale jak już zapalam auto i silnik pracuje to gasną i te kontrolki wiec tak jest okej ?
Skoda Rapid Liftback | 1.2TSI 90KM | MY17 | active MAX | beż cappucino metalizowany | Łódź
Dzisiaj po dojechaniu do pracy pojawiła się kontrola EPC i samochód starcił moc. Po następnym odpaleniu oprócz EPC pojawiła się kontrolka silnika. Po przejechaniu ok 1 km (bez mocy więc prędkośc 40 km/h), zgasła kontrolka EPC i samochód nabrał mocy. Po 10 minutach znowu pojawiło się EPC i brak mocy. Na szczęście jutro jadę do ASO na wymianę gum stabilizatora więc niech coś poszukają. Obstawiam pedał gazu bo coś szarpał ostatnie kilka dni.
Rapid LB|1,2 85 KM| MY14| Ambition| Blue Denim| 105000 km| Kraków
Witam , Panowie co oznacza dokładnie "pedał gazu do wymiany " ? Dodam że dzisiaj u mnie po odpaleniu auta EPC cały czas się świecił , auto zgaszone i po drugim natychmiastowym odpaleniu EPC zgasł . Później po przejechaniu 5km silnik zgaszony i uruchomiony ponownie EPC się świeci i jazda z zapalonym EPC to brak mocy-prędkości bo na postoju i dodaniu gazu obroty idą w górę normalnie . Teraz zapalił się dodatkowo "CHECK" i on nie gaśnie . UUU no to się zaczynają problemy ??
Rapid SB | 1.2 TSI 63kW | MY 2015 | Elegance MAX | Biel candy | dynamic | sunset |82.000km|
ASO podpięło Rapids pod komputer i stwierdzili, że w historii nic niewidać. Że widocznie awaria była krótkotrwała i nie zostawiła śladu w historii. Tłumaczyłem im że trwało to cały dzień, ale to nic nie pomogło. Pokazywałem zdjęcia, ale też nic.
Rapid LB|1,2 85 KM| MY14| Ambition| Blue Denim| 105000 km| Kraków
Zyskaj nawet 850 zł w promocjach konta Millennium 360° i Konta 360° Junior!
250 zł za założenie konta Millennium 360° online z kartą debetową, wyrażenie zgód wymaganych regulaminem promocji, wpłatę min. 500 zł w ciągu 10 dni od założenia konta, zalogowanie się do aplikacji mobilnej banku i zapłacenie min. 1 raz kartą do konta lub BLIKIEM
250 zł jeśli w każdym z 3 miesięcy określonych w regulaminie zapewni wpływ wysokości min. 1000 zł oraz zapłaci kartą do konta lub BLIKIEM min. 500 zł
150 zł jeśli min. 1 000 zł wpłynie na Twoje konto z tytułu wynagrodzenia przez co najmniej 2 miesiące określone w regulaminie promocji.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.