Dawno nic tutaj nie wrzucałem. Przez ten czas postawiłem na kosmetyczne zmiany. Zmienione zostało logo pod kolor, czyli black&white :) Dorzuciłem podświetlenie wnęk klamek w kolorze zielonym, co by ładnie uzupełniało całość. Zmienione zostały kierunkowskazy na dynamiczne led. :) Dekory w środku jak i słupki zewnętrzne zostały oklejone folią - carbon. Na ten moment to tyle, pozostaje zastanowić się nad czymś nowym, co będzie estetyczne a nie zepsuje całości.
Porcja nowości. Tym razem przyszła pora na wymianę części eksploatacyjnych tj. amortyzatory przód i tył oraz tarcze z klockami, również przód i tył. Wraz z amorkami wiadomo od razu nowe odboje, łożyska wraz z gumą, nowe łączniki stabilizatora. Postawiłem na Bilsteiny B4. Jeśli chodzi o tarcze, żeby nie było nudno - wybór padł na Mikody GT nacinane i nawiercane ;) Na deser wpadła nowa ramka grilla w piano black.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.