FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Wielofunkcyjna kierownica - opcje
  • Witam

Jeżdżę już długo a dzisiaj zacząłem zastanawiać się do czego służy opcja widoczna na foto - auto jakby z kreskami wokół.
    Osobiście nie mam jej dostępnej w swojej wersji wyposażenia tj Ambition MAX, tak jak i telefonu.
    Jednak gdy nacisnę przycisk telefonu na Maxi DOT wyskakuje informacja, iż ta usługa jest niedostępna. Natomiast po wciśnięciu opcji "auta z kreskami" Maxi DOT milczy. U was w tej wersji wyposażenia jest taka sama sytuacja? 
    20190113_194628.jpg
    1241 x 1497 - 453K
    Rapid LB I 1,2 TSI 90KM I MY 2016 I Ambition MAX I Błękit Pacific I 230km I 18.12.2015 I Łódź
  • Rapid SB 1.4 125KM | MY17 | Style Emotion | Szary Quartz | Łódź/Katowice
  • A czy po naciśnięciu na ten przycisk w wersji Ambition MAX bez tej opcji pojawia wam sie jakiś komunikat na Maxi DOT czy tez wyświetlacz milczy?
    Rapid LB I 1,2 TSI 90KM I MY 2016 I Ambition MAX I Błękit Pacific I 230km I 18.12.2015 I Łódź
  • Mi się pojawia komunikat, nie pamiętam już jaki dokładnie, ale chyba że menu niedostępne
    Rapid SB | 1.2 CJZD 110KM | MY16 | Ambition MAX | Beż Cappuccino Metalic | 90k | dolnośląskie
  • unavailable...
    RAPID LB I 1.2 TSI 90 KM I MY17 I Ambition I Grafitowy I 3800 km I Wrocław
  • No właśnie dziwne bo u mnie nie ma reakcji na wyświetlaczu na ten przycisk i nie wiem czy to nie błąd. Na słuchawkę i głowę jest wyświetlany komunikat.
  • Chyba szukasz dziury w całym, skoro nie masz takiej funkcji to bez różnicy, czy dostaniesz komunikat "niedostępne" czy bez żadnego komunikatu.
    Hyundai I30 1.4
    Mitsubishi Pajero Sport 2.5TD

ZYSKAJ NAWET 500ZŁ - OTWÓRZ ONLINE KONTO BANKOWE

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?