Przed chwilą zaczęła tryskać woda z kratki wentylacyjnej wewnątrz auta przy włączonej klimie co może być przyczyną tego? Klima serwisowana, ogrzybiana wszystko jak powinno, A czegoś takiego jeszcze nie miałem.
Dokładnie trzy dni temu to samo u mnie, wracałem z pracy włączona klima a tu nagle przez kratki wylatuje jakaś piana a potem woda. Kilka dni wcześniej robiłem w serwisie pierwszy przegląd pod dwóch latach , gdzie między innymi miałem odgrzybianą po raz pierwszy klimę. Skontaktowałem się z serwisem gdzie robiłem przegląd informując o tym dziwnym zjawisku. Pracownik poinformował mnie ze czasami tak się dzieje jak trochę za dużo wleją środka, ale nie należy się tym przejmować nic złego się nie dzieje. Zasugerował mi serwisant abym zrobił parę kilometrów na włączonej na full klimie, gdzie powinno wszystko wrócić do normy. Gdyby to nie pomogło miałem podjechać do serwisu. Włączyłem wszystko na full pojechałem z żoną na zakupy trochę jeszcze popryskało wodą i jak na razie spokój.
Rapid LB 1.2| TSI 90 KM| My 2017| Ambition +| Szary Quartz | S-c
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.