FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Wymiana lamp przód na lampy z paskiem led.
  • Witam,
    Zastanawiam się nad wymiana obecnych zwyklych lamp przednich na taki z poziomym krótkim paskiem led 5JB941016B.
    Moje auto jak w podpisie MY13 ambition.Pytanie mam takie czy wystarczy tylko fizycznie podmienić lampy czy trzeba coś  jeszcze wymieniać np. BCM lub kodować ?
    RAPID SB / 1,2 MPI 55kW CGPC / MY13 / AMBITION / SREBRNY / 97 000km / Kielce /Spalanie - Motostat.pl
  • pewnie pokantować coś się da ale to specjalisty są od tego i raczej nie ma ich wielu.
    MY13 bankowo BCM ci tego nie obsłuży od tak bo nie było wtedy BCMów z obsługą LED.
    radzę odpuścić bo tylko się napocisz, pieniądze utopisz i zostanie frustracja. Jak dobrze pójdzie to będziesz miał bardzo drogi pasek ledowy.
    ja specjalistów po całej polsce szukałem i każdy twierdził, że zrobi, kwoty padały różne z rozrzutem od 500zł do 3500zł.
    Każdy cfaniak termin od razu umawiał, a później jak przychodziło co do czego to albo nie potrafili albo po sprawdzeniu nabierali wątpliwości a już w większości wypadków to buraki przestali po prostu telefony odbierać.
    Seat Toledo | 1.2 TSI CBZB chip 122KM/200Nm@Pb95 | MY15 | Mocno doposażony reference | Czerwony | ~60 000km | Gliwice
    Seat Tarraco | 1.5 EcoTSI Evo 150KM | MY19 | Xcelence | deep black | ~20 000km | Gliwice
  • Ok, dzięki za info

RAPID SB / 1,2 MPI 55kW CGPC / MY13 / AMBITION / SREBRNY / 97 000km / Kielce /Spalanie - Motostat.pl

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Dzięki Tobie forum będzie funkcjonowało nadal!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?
https://www.compero.pl