Cześć, czy zegary od Fabii 3 będą pasowały do Rapida MY16? Chodzi mi najbardziej o podłączenie. Wpasowanie w deskę to drugorzędna sprawa. Na zdjęciach wyglądają identycznie jak te do Rapida. Pytam, bo chcę zrobić kilka modów, ale chciałbym przetestować je najpierw na innych zegarach.
hackować pewnie się da ale plug & play na pewno nie. Gadałem kiedyś z gościem co się tym zajmuje. Chciałem wymienić zegary z toledo na zegary nowsze o rok i już mi tam opowiadał o pewnych problemach. Oczywiście zrobi... ale zrobi bo wie jak. Ja się chyba wyleczyłem z takich modów już.
Seat Toledo | 1.2 TSI CBZB chip 122KM/200Nm@Pb95 | MY15 | Mocno doposażony reference | Czerwony | ~60 000km | Gliwice Seat Tarraco | 1.5 EcoTSI Evo 150KM | MY19 | Xcelence | deep black | ~20 000km | Gliwice
A czy jak kupię zegary od innego Rapida (ten sam model) to czy będą one działać Plug and Play i pokazywać dobre dane? Czy będzie trzeba coś kodować itp?
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.