Witam. Mam wejście AUX koło dźwigni hamulca ręcznego, kupiłem przejściówkę pod wejście USB i podłączyłem pen-driva w celu puszczenia muzyki. Nic nie działało, nie wiem czy to wina przejściówki czy może w ogóle nie ma opcji podłączenia pendriva pod to wejście.
AUX a USB to zupełnie inne rodzaje sygnałów. Tak podłączony pendrive nie będzie działał - radio go nie "widzi". Za mało opisałeś swoją przejściówkę. Temat był tu już poruszany w tematach, np. MDI, Jakość AUX, Skoda Rapid - akcesoria. Pozdrawiam
Z tego co mi wiadomo to Blues nie ma obsługi USB po wejściu AUX, nie wiem jak jest w Swingu, ale też wątpię. Być może taką funkcję ma Amundsen, lub Columbus...
Właśnie dlatego moduł MDI to nie jest zwykłe gniazdko z portem USB, ale de facto urządzenie zewnętrzne sterowane przez radio...
@amiskiew, precyzyjnej to "ten AUX", w większości radiów z wyższej półki do AUXa można podpiąć pendrive przez popularne przejściówki) <- stąd moje gdybanie, czy Swing jest już "radiem z wyższej półki". Raczej nie...
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.