Witam, ponieważ jest już trochę użytkowników Rapidów na tym forum, mam pytanie, jak z jakością montażu? Coś skrzypi lub trzeszczy? np. deska, itp? czy raczej nie ma się czego przyczepić?
Wykonanie jest b.solidne. Dobrze spasowane elementy, estetyczne, nie można się do niczego ,,doczepić,, Twarde plastiki mi nie przeszkadzają bo się do nich nie przytulam! Zobaczymy jak będzie z trwałością
Mam pytanie czy wyprowadzone sa kable na zamontowanie dodatkowych glosników w tylnych drzwiach i jak juz ile trzeba wyłożyc kasy zeby takowe zamontowac
ja od dwóch tygodni zauważyłem, że coś z tyłu zaczęło skrzypieć, trzeszczeć i mam wrażenie, że odgłosy te dochodzą z tyłu z bagażnika. Myślicie, że mogą to być uszczelki? Spotkaliście się z czymś podobnym?
u mnie nic cisza jak w kościele ;-) ale wiecie jak to jest nasze drogi nie są gładkie jak stół bilardowy, więc przy tych nierównościach zawsze może coś poskrzypieć i pozgrzytać, a po za tym czego wymagać od tzw. auta budżetowego, jak by miało nic nie wydawać z siebie dźwięku typu skrzypienie to myślę że samochód kosztuję wtedy więc ej i ma inny znaczek na masce, więc nie ma co narzekać bo za tą kasę nasze rapidki to super auta, ja tak przynajmniej uważam.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.