Witam Cytując klasyka "nadejszła wiekopomna chwila" i wreszcie mogę pochwalić się swoim Rapidem w pełnej krasie :) Podstawowe informacje: Silnik: 1,2 TSI CBZB 105 KM Wersja wyposażenia: Style Plus Kolor: Biały Laser Rok produkcji: 2015 Rok modelowy: 2015 Wyposażenie (pomijąjąc typowe, będące w każdym R): - koła letnie z felgami RAY 17'' i oponami Bridgestone Potenza S001 215/40 R17 - koła zimowe z felgami stalowymi i oponami Goodyear Ultragrip 9 185/60 R15 i kołpakami Dakara - radio SWING - CLIMATRONIC - MAXI-DOT - ksenony oraz reflektory przeciwmgielne z funkcją CORNER - spryskiwacze reflektorów - podgrzewane przednie fotele i dysze spryskiwaczy - tempomat - pakiet DYNAMIC - SUNSET - koło zapasowe dojazdowe - lotka na tylnej klapie w kolorze czarnym - lusterka zewnętrzne w kolorze czarnym - ozdobne folie na drzwi i pokrywę bagażnika - ozdobna listwa przedniego zderzaka w kolorze czarnym - blokada skrzyni biegów - nakładki progowe w kolorze czarnym - emblemat TSI (mój kaprys) :D Auto posiadam miesiąc i jestem z niego bardzo zadowolony :) Zapraszam do oglądania i komentowania
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
To od razu mała podpowiedź. Na dolny stopień/krawędź progów naklej sobie przeźroczyste folie. Jest tego trochę np. na alledrogo, takich z metra i gotowych zestawów. Lakiery pastelowe mają to do siebie, że są dość miękkie i rysują się od samego patrzenia. Niestety znam ten problem z autopsji.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.