Ja mam ,, Dunlopy,, to dobre opony. Takie miał rapid na jeździe testowej, takie miały auta stojące w salonie więc czekałem jakie mi dadzą. W dniu odbioru okazało się, że też ma ..dunlopy,,
Cześć! Czy ktoś z rapidowiczów ma doświadczenia z jazdy na 17 calowych alusach i niskim profilu opon (214/40/17)? Proszę użytkowników o swoje opinie czy było warto czy jednak na nasze drogi lepiej wybrać jednak 16"?
Skoda Rapid SB|1.2 105KM|MY14|Elegance Max + Emotion|Czerwony Corrida|10800km
Jakie macie doświadczenia z oponami Bridgestone B250? Mam dobrze wyważone opony i prawidłowe ciśnienie, a mimo to w zakresie prędkości 100-120 km/h czuję drżenie kierownicy. Na oponach zimowych tego nie miałem. Również żadnych luzów w układzie kierowniczym nie mam.
U mnie B250 sprawują się bez zarzutu... przy założeniu, że masz wyważone koła, proste felgi, prawidłowe ciśnienie w oponach, sprawne zawieszenie i układ kierowniczy, logiczne by było upatrywać przyczyny w oponach, bo problem powstał po ich wymianie. Czujesz tylko drżenie na kierownicy, czy jeszcze jakieś dodatkowe bicie? A zbieżność kół / geometrię masz ok?
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.