Dla zainteresowanych podaje informacje odnośnie dołożenia funkcji smartlink do radia bolero. Otóż podjechałem do serwisu z pytaniem czy istnieje możliwość upgrade\u. Oczywiście jest możliwość, ale trzeba domówić dwa dodatkowe moduły i je zamontować. Koszt materiału ok. 1500 zł. Tak więc jeśli zależy Wam na tej funkcji odrazu się decydujcie, na etapie konfiguracji (wtedy to coś ok 600zł).
Witam, Od siebie dodam, że smartlink działa tylko z wybranymi telefonami (trzeba na to uważać). Istnieją 3 sposoby na sparowanie telefonu z samochodem: 1. Mirrorlink - na http://www.mirrorlink.com/ jest lista wspieranych telefonów. 2. Android Auto - nie dostępny w Polsce 3. Apple CarPlay
Jako, że mam telefon z Androidem chciałem się połączyć najpierw przez Mirrorlink, to się okazało, że mój telefon nie jest wspierany (Motorola Play X). Następnie spróbowałem Android Auto i okazało się, że nie jest dostępny w Polsce. Także na razie nie używam Smartlink... Może ktoś coś poradzi czy da się jakoś ten Android Auto zainstalować, bo inaczej pozostaje mi zmiana telefonu.
Cześć wszystkim, Jako że mam SmartLinka to powiem że lepiej jest używać Android Auto, pobrać plik apk i wrzucić do telefonu. Aby w Xperii nie odpalił się mirrorlink wystarczy przed podpieciem odpalic aa. @supermajku na xperii z1 comoact działa, na z3 też powinno
Rapid SB | 1.2 TSI 110KM | MY2016 | Style Max + Pakiet Comfort + Smart Link +Alarm + Lakier Metalik | Blue Denim | 6,4 kkm | Toruń
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.