Pytanie dotyczy Radia Bolero My16 (kolorowy ekran dotykowy 6,5", Bluetooth, Car Menu, wejście SD, USB, obsługa telefonu poprzez ekran radia, Škoda Surround...) Jeśli temat już był, to z góry przepraszam to mój pierwszy dzień na forum.. i wydaje mi, że szukałem się już wszędzie.. ale ;) Czy ktoś z Was wie może czy można w tym radiu (włączyć,odblokować,wgrać) funkcję Smart Link ?? Jeśli tak to czy tylko ASO się tym zajmuje ? Jakie to są koszty ?
Rapid LB |1,2 TSI 81 kW 110 KM | MY16 |Style Max |Czarny Magic perłowy | 9000km | Malbork
"czy można w tym radiu (włączyć,odblokować,wgrać) funkcję Smart Link ??" - TAK "Jeśli tak to czy tylko ASO się tym zajmuje?" - TAK "Jakie to są koszty?" - spore, podobno ok. 1500,- Zawsze możesz dopytać w ASO.
Ja też przy zamawianiu nie pomyślałem o smartLinku ale zdążyłem zadzwonić do dealera i powiedziano mi że powinno się jeszcze udać zmienić konfiguracje więc będzie mnie to kosztować tylko 650 zł
Rapid LB |1.2 110KM | MY17 | Ambition | Szary Quartz metalizowany | ok 2500 km | Katowice
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.