jak będzie sie to dało zamówić za bony to chyba będę brał w "ciemno" :) (akurat tyle mi zostało po wyborze bardziej potrzebnych rzeczy a tak to szkoda zeby sie zmarnowały wolne środki)
Rapid LB | 1,2 105KM | MY15 | Elegance Max beżowy | Brąz Topaz | Warszawa
Trochę inne pytanie. Czy gałki ze skóry w skoda szybko się zacierają? Ja mam 28000 przebiegu i od góry jest już wytarta skóra. W serwisie mi powiedziano że jej za dużo używam :(
Pojadę ich męczyć. Rano mi sąsiad uświadomił ,że łańcuch się odzywa. Ale to już w innym temacie. Mam jescZe gwarancje na 2 lata i 40 tyś km. Za rok się pozbędę się tego auta.
a ja uważam że nie ma co odpuszczać, tylko jechać do ASO niech wymieniają. Nawet jak zamierzasz sprzedać autko to nikt nie będzie Ci zarzucał, że masz drążek wytarty. A kupujący są upierdliwi i czepiają się każdego mankamentu, byleby tylko zbić cenę
Rapid LB|1,2 85 KM| MY14| Ambition| Blue Denim| 105000 km| Kraków
Jestem trochę zszokowany zdjęciem, które wrzucił van_daal, ponieważ ta gałka wygląda jakby przejechała przynajmniej 200 tys, a nie 20. Co raz gorszą chińszczyznę pakują do tych aut nowych, ciekawe po jakim czasie u mnie zaczną wychodzić takie mankamenty.
Zgłaszać trzeba między innymi po to, by zmobilizować producenta do poprawiania bubli. Im więcej zgłoszeń tym większa szansa, że coś z tym zrobią. -------- EDIT: A tak nawiasem, to kolega PinkFloyd zauważył u mnie to przetarcie. Ja nie zwróciłem wcześniej uwagi. Też szacuję, że pierwsze ślady pojawiły się już przy ok. 15 tyś.
U mnie tez tak jest wytarta ta gałą :( zastanawiam się czy zapłaciłem za znaczek czy jakość VW. Następną furę kupie od Rumuna wtedy się przestane dziwić i narzekać.
Mój kolega ma Logana 2007 r i tam pod tapicerka surowej blachy nie widziałem poza tym na zewnątrz auto jest nadal bez rdzy. Nie szukam reklamy i hejtu. Ja uważam, że obecnie auta większości marek są tanio produkowane a sprzedawane coraz drożej :(
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.