Denerwuje mnie jedna rzecz w moim Rapidzie mianowicie gdy leci muzyka chcąc ściszyć o jedną pozycję nie reaguje, dopiero kolejny przeskok powoduje ściszanie. Podgłaśnianie działa za każdym razem, tylko ściszanie ma taki defekt. Sprawdźcie w swoich Rapidach bo nie wiem czy uderzyć z tym do ASO ;) może to błahostka, ale mnie denerwuje :P
Tylko wiesz dziwi mnie to, że zgłaśnianie zawsze działa, a ściszanie po drugim skoku. Później działa przez ok 10-15sec, reaguje + i - po czym znów przestaje działać "-" i od nowa po drugim skoku...
Wyczaiłem jeszcze, że jak najpierw użyjemy "rolki" z prawej strony czyli od komputera to nic się nie zacina, ściszanie działa od razu. Po klikunastu sec chcąc tylko ściszyć sytuacja wraca do normy :]
Dziś rano jadąc do pracy sprawdzałem. Więc faktycznie jest tak samo jak u @wojciechb2 Gdy chcę zrobić ciszej na kierownicy, przy pierwszym skoku pokrętła nic się nie dzieje. Dalej już jest OK. W drugą stronę oraz pokrętło od komputera działają bez zarzutu. I tak samo gdy zrobię cokolwiek drugim pokrętłem lub głośniej to pokrętło do zmniejszania głośności reaguje od razu.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.