Skoda Rapid Spaceback Emotion Plus 1.4 TSI DSG Zależało mi na mocy i wygodzie stad DSG, nigdy więcej diesli (jeden diesel wystarczy). Zastanawiałem się na wersją Monte Carlo ale nie podobało mi się wnętrze :) Wyposażenie: -Automatyczna klima -Easy light assistans -Radio bolero z dodatkowymi dwoma głosnikami z tyłu -Światła przyciemnione przeciwmgielne z LED -Pakiet Dynamic -Panoramiczny dach -Czarne lusterka i spojler na dachu oraz przyciemnione lampy tylne -Oświetlenie LED we wnętrzu i podświetlenie rejestracji -Ksenony -Koła 7*17'' BLADE (bardzo fajny wzór) -Tempomat -Sunset -Trójramienna skórzana sportowa kierownica ze sterowaniem radiem i telefonem -pełnowymiarowe koło dojazdowe -pakiet przeglądów na 4 lata lub 60000 km
Uruchomione do tej pory: Test zegarów, otwieranie i zamykanie szyby z pilota, corner, zmienione ustawienie HCC z normalnego na szybki. Zmiany na wiosnę: Zmienić kolor ramki grilla na czarny. Na wiosnę porobię dobre foty na 17".
@Kubica przyznaje że byłem zdziwiony tym że akurat ty o to pytasz;)Mimo wszystko napisałem bo pytanie było jak zauważyłeś lekko niedoprecyzowane :D Teraz rozwiałeś moje wątpliwości.Pozdrawiam
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.