Zastanawiam się nad kupnem gumowej maty do bagażnika, tyle że nie z OE tylko jakaś tańsza opcja. Może ktoś już ma taką i poleci jakiegoś producenta lub allegrowicza ? Chodzi o to żeby była w miare dopasowana do LB i z lekkim rantem
Rapid LB |1.2 110KM | MY17 | Ambition | Szary Quartz metalizowany | ok 2500 km | Katowice
Ja kupiłem oryginalną matę dokładnie za 125zł w Aso i czekam na przesyłkę.Na Allegro dedykowane ale nie oryginalne to koszt 80zł wydaje mi się że lepiej dołożyć i cieszyć się z oryginału.
Mamy w pracy kilka R, do kilku zamówiliśmy oryginalne maty a do reszty "coś" z alledrogo. Oryginalna mata jest warta każdej dołożonej złotówki. Jest z innego materiału, bardziej gumowanego i nie jest śliska. Polecam oryginał.
Ponieważ przed Rapidem LB miałem fabie 1,2 htp sedan z oryginalną matą w bagażniku wiec po sprzedaży auta wykorzystałem ją w Rapidzie , minus jest jeden nie dochodzi do brzegów jakiś ~5 cm reszta jak najbardziej ok więc można zaoszczędzić na kupnie nowej maty a te 5 cm na prawdę jest mało zauważalne , wiec jeżeli ktoś ma taka możliwość nie musi się pozbywać tej wykładziny gumowej bo spokojnie wykorzysta ja w Rapidzie,a jeżeli chce kupić nową do Rapida to jak najbardziej polecam oryginalną wykonanie oraz jakość o niebo lepsze od podróbki.
Rapid LB 1,2 110 KM Grudzień 2016 przebieg 5km wer:Ambition Max + Audio Max Kol Szary Quartz Metalic , Łódź.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.