Od przebiegu 2000 km pojawił się stuk w pedale sprzęgła. Pojawia się on w momencie puszczania.Dzisiaj odwiedziłwem serwis i powiedzieli mi że tak musi być. Tłumaczył lorzyskiem , łapą. Obecnie auto ma przejechane 6000 km .Pytanie moje więc czy wy też tak macie ? Silnik 1,2 tsi 90 km
Witaj! Po przejechaniu koło 10 000km w trasie, przy puszeniu sprzęgła usłyszałem stuk, od tego momentu mam to do dziś. Przy wyłączonym silniku nic nie słychać. Przy włączonym silniku puszczając wolniej również nie słychać, natomiast szybsze puszczenie już stuknie. Byłem z tym w serwisie koleś powiedział, że nic nie znaleźli, a to jest normalne. Jak to jest normalne to pokaż Pan to w nowym R na salonie, gościu się zgodził, dostałem kluczyki od samochodu, który stał w środku w salonie (nówka nie śmigana) Odpaliłem, sprzęgło puściłem i stukało :/ Spróbuj reklamować, może coś wymyślą :P
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.