FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Skoda Rapid Style Plus
  • Ostatnio na necie pojawiła się informacja o Skodzie Rapid Style Plus, czyli nowym pakiecie stylizacyjnym do rapida. Jednak na oficjalnej stronie nie doszukałem się informacji o tym, a w necie grzmią na portalach:

"Tymczasem, by nieco podkręcić zainteresowanie modelem Rapid, czeski producent postanowił zaprezentować nową wersję wyposażenia o nazwie Style Plus. Teoretycznie, nowość ma mieć nieco więcej stylu i elegancji, a jak jest w rzeczywistości? W standardzie Skoda Rapid Style Plus dostanie m.in. dwukolorowe 17-calowe felgi aluminiowe.

Oprócz tego nowość otrzyma sportowe fotele, pedały ze stali nierdzewnej oraz reflektory ksenonowe z funkcją doświetlania zakrętów. Na deser dostajemy kilka dodatków do nadwozia: lakierowane na czarno obudowy lusterek, listwy boczne, pasek na przednim zderzaku i kilka akcentów w kolorze połyskującej czerni.

W wyposażeniu znajdziemy także klimatyzację, mały pakiet skórzany, haczyki na torby, siatki do montowania bagaży, praktyczne pudełka i inne, funkcjonalne dodatki, które przypadną do gustu statecznemu właścicielowi."

ale czy to aby nie jest bajka?

ZYSKAJ NAWET 500ZŁ - OTWÓRZ ONLINE KONTO BANKOWE

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?