Opiszcie swoje doświadczenia związane z używaniem tempomatu. Za czy przeciw? Pomaga czy przeszkadza etc. Nie znalazłem takiego tematu. Jeżeli był, proszę o skasowanie/przesunięcie
Dla mnie to był jeden z priorytetów przy doposażaniu R, moim zdaniem mega przydatny, nawet na krótszej trasie, nie wyobrażam sobie teraz jazdy na długich trasach bez niego
Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY15 | Style Plus | Biel Laser | 116000 km | Sochaczew
Dzięki niemu nauczyłem się jeździć po mieście 50-60 km/h. Ubolewam, że nie mam go u siebie w R. Gdy jadę innym autem używam zawsze, lecz gdy jestem śpiący to absolutnie.
Rapid LB| MY 2015| CGPC 1,2 MPI| Active MAX|Biały Candy|163 tys km.| Wrocław
Jedna z ważniejszych rzeczy w trasie, prawa noga będzie wdzięczna za to udogodnienie, do pełni szczęścia brakuje tylko aktywnego tempomatu ale to już inna bajka .
Kupując auto bardzo chciałem mieć tempomat mimo, że nie jeżdżę zbyt dużo w trasie. Jak dla mnie super sprawa. Na początku bawiłem się nim nawet na dłuższych odcinkach bez świateł w mieście ale już mi przeszło. W trasie, obowiązkowo. Co prawda szkoda, że nie jest adaptacyjny ale może w kolejnym aucie się dorobię takiego wynalazku :)
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.