Fajna furka do miasta. Jesli mozna, dlaczego zamieniliście bardzo ładne Clio na srednio wyglądające Citigo ? Jakies problemy były z francuska technologia ?
Ogólnie nie mam zaufania do francuskich aut. Tak jak zauważyłeś żona porusza się głównie po mieście gdzie clio paliło 10l. Ogólnie myślę ze na dłuższą metę eksploatacja była by droga. ( silnik 0.9tce bardzo preciętny, dużo elektroniki itp.). No i żona zawsze mówiła, że skodą (rapidem) lekko się jezdzi i ona też chce skode ;) sentyment do marki. No i ostatnia rzecz- clio bardzo ciężko sprzedać a tracą szybko na wartości.
Miałem citi przez ostatnie pól roku, żonie jeździło się super ale troche jednak był dla nas za mały i wymieniliśmy na trochę wiekszę autko miejskie ;) Ciężko to sprzedać i szybko tracą na wartości jak clio ;) 1.0 mpi w mieście przy jeździe do przedszkola i z powrotem palił 7 litrów.
Ja ujeżdżam CItigo już prawie 2 lata i do miasta jak znalazł. Spalanie od 4,1 do 7,3 w mieście :) Generalnie gdyby nie to, że już mi się znudziło i mam ochotę na Jeepa, to bym nie myślał o zmianie jeszcze długo:)
Rapid LB | 1.4 TSI 125 KM DSG | MY 17 | Style | Racing Blue | 16 000 km | Gdańsk
Z tymi jeansami to racja, najgorsze ze to za nic nie chce zejsc, miałem tak w innym aucie, w R przy dłuższej jezdzie wrzucam jakis pokrowiec czy nawet recznik :) Mimo niedogodności i tak bym nie zamienił na inny kolor ;)
Rapid LB |1,2 TSI 86KM | MY2015 | Elegance Max Wnętrze Beż | Biały Candy| 52000km | Szczecin
Ja uwielbiam jasne wnetrza niestety w rapidzie mam czarne mimo to zawsze na siedzeniu mam recznik. W pracy czasami musze pobiegać troche po budowie a tam można się nieżle ufajdać :)
Ja kiedyś kupiłem za grosze taką nakładkę (chyba w Lidlu) na fotel. Bardziej ze względu na kręgosłup. Ona ma takie pogrubienie na odcinku lędźwiowym w postaci "cycków" niby masujących... W sumie dzięki temu jeździ mi się wygodniej (dla kręgosłupa) i dodatkowo mam ochronę fotela. I nie wygląda "wiochowo". ;)
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.