Witam Panowie. Mam taki problem. Kupilem skode Rapid 2016 r 1.2 tsi 90 km mam system start stop. Bylem teraz na wizycie w skodzie zeby przejzeli ten samochod i okazalo sie ze jakis PAN zamienil akumulator co byl ,a zalozy no name, a ja mam system star stop i prosze was o podanie jaki macie zalozony orginalny akumulator od nowosci. Jaki jest przystosowany do tego silnika 1.2 tsi 90 km z systemem star stop i prosze tez o zdjecie. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc
Musi byc EFB ori jest 59ah, jak bedzie w zakresie 55-65ah to bedzie ok. Musi byc EFB nie AGM, ten nie powinien byc montowany w komorze silnika. Po zalozeniu trzeba zakodowac vcdsem w sterowniku nowy aku.
Skoda Rapid LB/ 1.2TSI chip150KM/ 249Nm /MY 2017/ Style Max / Blue Race/ 11.000km/ Szczecin
VW pakuje Bannery, Exide, Varta, Moll. Z tego co wiadomo nowe czarne varty efb super trwale nie są - robione w fabryce na Ukrainie. Moll i Bannery dla vw w Niemczech.
Skoda Rapid LB/ 1.2TSI chip150KM/ 249Nm /MY 2017/ Style Max / Blue Race/ 11.000km/ Szczecin
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.