Chciałbym prosić serdecznie o pomoc, mój Rapid ma nie lakierowane klamki oraz lusterka. W związku z tym chciałbym zakupić sobie zestaw pod kolor. Potrzebuje jednak kod po jakim można rozpoznać wszystkie klamki oraz zaślepki . Dodatkowo chciałbym zapytać czy w Rapidzie z 2014 roku ( bez kierunkowskazów w lusterkach) można zdemontować dekiel który w wyższych wersjach jest lakierowany czy też stanowi on całość razem z lusterkiem. Proszę również o podanie ewentualnie kodu pod jakim można znaleźć ten dekiel.
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam
Rapid LB / 1.6TDI 90km / MY14 (produkcja 2015) / Active / Biały / 90 tys km / Częstochowa
Klamek w kolorze nie kupisz. Tak samo pokrywa lustra. Co najwyżej element zagruntowany gotowy do malowania i mają one numery: - klamka LP: 5N0837205M GRU Obudowa bębenka zamka: 6R4837879 GRU - klamka PP: 5N0837205M GRU Obudowa bębenka zamka: 6R4837879 GRU - klamka LT: 5N0837205M GRU Zaślepka w miejscu bębenka zamka: 5N0839167B GRU - klamka PT: 5N0837205M GRU Zaślepka w miejscu bębenka zamka: 5N0839167B GRU
Pokrywa lusterka bez kierunkowskazu gruntowana do malowania:
Dziękuję Wam za pomoc, mam nadzieję że kiedyś będę mógł się odwdzięczyć. Z ciekawości chciałbym zapytać czy jest dostępny w sieci gdzieś taki katalog gdzie będzie opisany każdy element pojazdu?
Rapid LB / 1.6TDI 90km / MY14 (produkcja 2015) / Active / Biały / 90 tys km / Częstochowa
Dzięki za link! Przeglądałem już różne aukcje i zauważyłem że pokrywa lusterek pasuje równie od innych modeli z rodziny vag np: up, citygo, toledo. Czy to prawda ? Mogę spokojnie szukać również z innych modeli?
Sprawdź sobie numer w etce do rapida i porównaj z tymi co piszesz jak są takie same to nie powinno być problemu. Niech się jeszcze ktoś inny wypowie na ten temat.
Rapid SB | 1.2 CJZD 110 KM | MY16/7.10.2015 | 81000 km | Małopolska zachodnia, Ziemia Chrzanowska
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.