Cześć Pomyślałem, że zapytam tutaj zanim pojadę/zadzwonię z tym do ASO :) Wątpię żeby tak było ale może ten typ tak ma więc póki co nie szarpałem na siłę. Dodatkowo widziałem gdzieś w internecie info o popękanych plastikach przy tym zagłówku ale to posty z okolic roku 2015. No to po wstępie pytanie zasadnicze - jak wysoko możecie podnieść środkowy zagłówek tylnej kanapy? Boczne mogę podnieść stosunkowo wysoko a środkowy tylko tak jakby o jeden stopień... Jeszcze nigdy nikt nie musiał jechać na środku ale w razie potrzeby wolałbym móc to ustawić poprawnie. Dodatkowo zamontowałem na nim lusterko żeby widzieć co robi dzieciak w foteliku RWF i w obecnej pozycji zagłówka muszę się lekko unieść w fotelu żeby dobrze widzieć. Uprzedzając pytania nie pomaga wciskanie przycisku odpowiedzialnego za możliwość opuszczenia zagłówka z powrotem do dołu. PS. Jutro postaram się dodać zdjęcie i zajrzę ile się da pod tapicerkę obok drutów zagłówka.
@konry Środkowego nawet wyjąć nie mogę... :) Idzie tak jak Koledzy napisali jeden w górę/dół i tyle. Jest dosyć niski, nie przeszkadza przy składaniu kanapy więc może jest niewyciągalny?
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.