chciałem zapytać czy ktoś ma na wyposażeniu zestaw głośnomówiący Bluetooth, który można domówić z katalogu akcesoriów nr. 000 051 473R i jest to najprawdopodobniej model Bury CC9068? Jeśli tak to prośba wielka o informację ile za niego zapłaciliście i ew. szczegóły jak on jest podłączony i jak się sprawuje.
Ja mam zestaw glosnomowiacy z nokii, oferowali mi rowniez firmy parot, natomiast chciałem nokie. Jesli chodzi o użytkowanie to nie narzekam, niemniej bardzo to czułe i rozmówca wszystko dokładnie słyszy. Jesli chodzi o cenę to około 550 zł z montażem zapłaciłem.
@alberto0055 mam zestaw głośnomówiący Bluetooth i powiem Ci że to super sprawa :) łatwe i bardzo szybkie połączenie z telefonem (Xperia Z) a i w trakcie jazdy się przydaje :)jak możesz wchodź w temat :)
zestaw wynegocjowałem jako gratis, tylko byłem pewny, że to będzie wyświetlacz multimedialny z możliwością bezpośredniego wybierania numerów odczytywania sms itd czyli model Bury CC9068, a przy odbiorze okazało się, że mam zainstalowany model CC6048 nawet nie chce mówić jaki byłem rozczarowany i jak małą wiedzę na ten temat miała Pani, z którą prowadziliśmy jako firma całą transakcję. Generalnie jeżeli chodzi o funkcjonalność to świetna sprawa, ale chcać zadzwonić i tak muszę wyciągać telefon i wybierać numer co mnie strasznie wkurza. Ale mój błąd bo zrezygnowałem z fabrycznego, w którym cała ksiązka jest w Maxi-Docie!
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.