FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
  • Galeria dotyczy całkiem nowych, limitowanych bądź ciekawie tuningowanych wersji Skody Rapid
    Rapid LB|1.2TSI 105KM|
  • Optymalna konfiguracja ;-)

image
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 100 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • Sam nie wiem jaka to wersja, ale wygląda zacnie...

image
    Znalazłem oryginalne zdjęcie... ktoś poszalał z programem graficznym i tak powstał Rapid RS

image
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 100 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • smakowa ta optymalna konfiguracja ;)
  • @bounty - mi również wydaje się, że to Octavia. Chociaż z drugiej strony czy wszystkie Octavie mają kierunkowskazy w lusterkach, bo jeśli tak to to nie jest Octavia;)
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • A jednak Rapid, a dokładnie.ŠKODA Rapid RS albo Sport (zależy na której stronie).

http://rapidskoda.cz/novinky/rapid_rs/
    http://new.skoda-auto.com/en/experience/concepts/rapid-sport
    Rapid LB|1.2TSI 105KM|
  • Octavia RS - autko w zbliżonym kolorze i pozycji w porównaniu do wcześniejszego Rapida

image

• Tamten rapid RS, to byc może przeróbka graficzna, ale fotka pochodzi z oficjalnej czeskiej strony skody. Zajrzyj do 1 linka, którego wcześniej podałem, to się przekonasz. Ja się dałem początkowo nabrac, bo przeglądałem z kumplem octavie, ale coś mi nie dawało spokoju :-)
    Rapid LB|1.2TSI 105KM|
  • Autor artykułu, z linka który podajesz, jasno daje do zrozumienia, że wersja RS jest nieprawdziwa. W skrócie... skody na nią nie stać. Jedyne co jest pewne to pakiety sportowe (optyczne). Rapid RS nie będzie produkowany, a ten z wizualizacji powstał za pomocą programu graficznego.
  • ŠKODA Rapid SPORT - Sa­mo­chód po­wstał je­dy­nie na po­trze­by im­pre­zy Wor­ther­see 2013

image
  • tak sie zapatrzyłem w tego RS-a, ze nie doczytałem, że na čistě sportovní verzi RS nečekejte…
    Rapid LB|1.2TSI 105KM|
  • Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • Nemam nić przeciw pięknym kobietom ale takie autko to na pierwszym planie powinno być
    Rapid SB 1.2 75km 2014 Ambition Czerwień Corrida 15600 Wodzisław Śląski
  • Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk

• Skoda Rapid ( Sedan / China )

• Bardzo ładny ten sedanik, ładniejszy niż europejski liftback.
  •  Ma niższą dupkę i przez to ładniejszy, ale mniej praktyczny, coś ala Jetta.
  • Nie wiem jakie ma tam alufelgi ale jeśli 16 to ładnie będzie wyglądał dopiero na 18'' :D Jeżeli 15'' to na 17'' musi fajnie się prezentować :) na tych zdjęciach troszkę za małe te kółka. Fajny ale jak dla mnie LB ładniejszy :)
  •  Moim zdaniem są to 16", a małe kółka niestety mają wszystkie Rapidy ponieważ zawiecha od Polo.
  • to są 16 były jako darmowa opcja w pakiecie Elegance Max tego lata.

Dobrze że u nas jest lift, bo musiałbym zbierać aż na octavke ;)

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Dzięki Tobie forum będzie funkcjonowało nadal!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?
https://www.compero.pl