FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
  • Galeria dotyczy całkiem nowych, limitowanych bądź ciekawie tuningowanych wersji Skody Rapid
    Rapid LB|1.2TSI 105KM|
  • Optymalna konfiguracja ;-)

image
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 150 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • Sam nie wiem jaka to wersja, ale wygląda zacnie...

image
    Znalazłem oryginalne zdjęcie... ktoś poszalał z programem graficznym i tak powstał Rapid RS

image
    Rapid LB | 1.2 TSI 105KM CBZB | MY14 | Ambition Komfort | Czarny Magic perłowy | 150 tys km | Gdańsk, Mazury - "Polska Północna"
  • smakowa ta optymalna konfiguracja ;)
  • @bounty - mi również wydaje się, że to Octavia. Chociaż z drugiej strony czy wszystkie Octavie mają kierunkowskazy w lusterkach, bo jeśli tak to to nie jest Octavia;)
    Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • A jednak Rapid, a dokładnie.ŠKODA Rapid RS albo Sport (zależy na której stronie).

http://rapidskoda.cz/novinky/rapid_rs/
    http://new.skoda-auto.com/en/experience/concepts/rapid-sport
    Rapid LB|1.2TSI 105KM|
  • Octavia RS - autko w zbliżonym kolorze i pozycji w porównaniu do wcześniejszego Rapida

image

• Tamten rapid RS, to byc może przeróbka graficzna, ale fotka pochodzi z oficjalnej czeskiej strony skody. Zajrzyj do 1 linka, którego wcześniej podałem, to się przekonasz. Ja się dałem początkowo nabrac, bo przeglądałem z kumplem octavie, ale coś mi nie dawało spokoju :-)
    Rapid LB|1.2TSI 105KM|
  • Autor artykułu, z linka który podajesz, jasno daje do zrozumienia, że wersja RS jest nieprawdziwa. W skrócie... skody na nią nie stać. Jedyne co jest pewne to pakiety sportowe (optyczne). Rapid RS nie będzie produkowany, a ten z wizualizacji powstał za pomocą programu graficznego.
  • ŠKODA Rapid SPORT - Sa­mo­chód po­wstał je­dy­nie na po­trze­by im­pre­zy Wor­ther­see 2013

image
  • tak sie zapatrzyłem w tego RS-a, ze nie doczytałem, że na čistě sportovní verzi RS nečekejte…
    Rapid LB|1.2TSI 105KM|
  • Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk
  • Nemam nić przeciw pięknym kobietom ale takie autko to na pierwszym planie powinno być
    Rapid SB 1.2 75km 2014 Ambition Czerwień Corrida 15600 Wodzisław Śląski
  • Rapid LB | 1.2 CBZB 105KM | MY14 | Ambition Komfort | Blue Race | 28500km | Gdańsk

• Skoda Rapid ( Sedan / China )

• Bardzo ładny ten sedanik, ładniejszy niż europejski liftback.
  •  Ma niższą dupkę i przez to ładniejszy, ale mniej praktyczny, coś ala Jetta.
  • Nie wiem jakie ma tam alufelgi ale jeśli 16 to ładnie będzie wyglądał dopiero na 18'' :D Jeżeli 15'' to na 17'' musi fajnie się prezentować :) na tych zdjęciach troszkę za małe te kółka. Fajny ale jak dla mnie LB ładniejszy :)
  •  Moim zdaniem są to 16", a małe kółka niestety mają wszystkie Rapidy ponieważ zawiecha od Polo.
  • to są 16 były jako darmowa opcja w pakiecie Elegance Max tego lata.

Dobrze że u nas jest lift, bo musiałbym zbierać aż na octavke ;)

ZYSKAJ NAWET 500ZŁ - OTWÓRZ ONLINE KONTO BANKOWE

Zyskaj nawet 650 zł w promocji konta Millennium 360°
  • 250 zł za założenie konta Millennium 360° online z kartą debetową, wyrażenie zgód wymaganych regulaminem promocji, wpłatę min. 500 zł w ciągu 10 dni od założenia konta, zalogowanie się do aplikacji mobilnej banku i zapłacenie min. 1 raz kartą do konta lub BLIKIEM
  • 250 zł jeśli w każdym z 3 miesięcy określonych w regulaminie zapewni wpływ wysokości min. 1000 zł oraz zapłaci kartą do konta lub BLIKIEM min. 500 zł
  • 150 zł jeśli min. 1 000 zł wpłynie na Twoje konto z tytułu wynagrodzenia przez co najmniej 2 miesiące określone w regulaminie promocji.
Konto osobiste CitiKonto z oprocentowaniem 7,2% na koncie oszczędnościowym
  • Załóż konto osobiste CitiKonto i odbierz do 300 zł zwrotu
  • Dodatkowo możesz zyskać aż 7,2% w skali roku na koncie oszczędnościowym
  • 0 zł za prowadzenie konta i karty z usługą wielowalutową
  • 0 zł za wypłaty z bankomatów Citi i 4 wypłaty z innych bankomatów
Konto Otwarte na Ciebie w promocji „Rozkwitaj na wiosnę” z premią do 630 zł
  • Zarejestruj się, spełnij warunki i zyskaj do 630 zł premii!
VeloKonto
  • Załóż konto i daj się docenić
  • 0 zł za prowadzenie konta, bez warunków
  • Program Poleceń - odbierz 100 zł za każdą osobę, która spełni warunki promocji
  • VeloKorzyści - indywidualny Pakiet Medyczny nawet za 0 zł
Nest Konto
  • Konto, karta i bankomaty Euronet bezwarunkowo za 0 zł
  • Lokata do 7,6% w skali roku
  • Wygodne płatności BLIKiem, telefonem i zegarkiem
eKonto
  • załóż konto i zgarnij do 870 zł nawet 7% na oszczędnościach
  • 0 zł za otwarcie i prowadzenie Twojego konta
  • 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce od 300 zł i wypłaty z bankomatów za granicą
  • 0 zł za kartę przy łącznej kwocie transakcji nią na 350 zł w miesiącu
  • 0 zł za płatności BLIK w sklepach i internecie
Konto Przekorzystne z kontem oszczędnościowym w promocji
  • Do 300 zł za założenie konta Przekorzystnego
  • 7% na koncie oszczędnościowym w skali roku
  • do 100 000 zł na 5 miesięcy
Konto za Zero i Konto Oszczędnościowe Plus
  • Otwórz PKO Konto za Zero i Konto Oszczędnościowe Plus
  • 0 zł za otwarcie i prowadzenie PKO Konta za Zero oraz Konta Oszczędnościowego Plus
  • 0 zł za przelewy standardowe w serwisie iPKO oraz aplikacji IKO
  • 5% w skali roku dla nowych środków do 250 tys. (przez 90 dni)
  • Do promocji możesz przystąpić do 20 marca 2025 r.
Alior Konto
  • Otwórz Alior Konto i zyskaj bonus nawet do 600 zł
  • 0 zł za prowadzenie konta - bez warunków
  • 0 zł za obsługę karty - dla osób poniżej 18 lat lub po spełnieniu warunków
  • 0 zł za wypłaty z bankomatów własnych, a dla sieci Euronet dla wypłat od 100 zł
  • 0 zł za wypłaty z bankomatów za granicą
Konto Dla Graczy
  • Załóż konto i zyskaj do 200 zł i 16 000 punktów w Programie Bezcenne Chwile
  • 0 zł za prowadzenie konta jeżeli nie ukończyłeś 26 lat lub jeśli zapewnisz jednorazowy wpływ min. 1500 zł/mies.
  • 0 zł za obsługę karty do konta jeśli nie ukończyłeś 18 lat lub zapłacisz kartą min. 300 zł do przedostatniego dnia danego miesiąca
SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Zostań Patronem RapidKlub.pl, dzięki Tobie forum będzie nadal funkcjonowało i pomagało innym użytkownikom!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?