ale sonde też Ci wtedy wymienili a ja gwaracji nie mam i musiałym wszystko wymieniać na ślepo i prosty 1.2 mpi okaże się najkosztowniejszym samochodem w życiu :D
Bede to sprawdzał dzisiaj takie info z zamrozonych ramek Ewidentnie widać ze problem jest tylko w korku, po skasowaniu błędów w normalnej jeździe miejskiej nie ma nic, wystarczy kilkanaście km w korku i check
czyli co na tych niskich obrotach ma za dużą dawkę czy za niską? cze facto mapa do korekty. Jeżeli będę miał plik wsadowy to chętnie udostępnię. Jak go wydłubać?
Rapid LB| MY 2015| CGPC 1,2 MPI| Active MAX|Biały Candy|163 tys km.| Wrocław
Dziś czas na testy na pb, nie trzeba było długo czekać na check. Na gazie 2-3 dni jazdy, na benzynie wystarczył jeden i od razu check. Wrzucam co dziś wyswietliło, błedy wczoraj skasowałem i wyjąłem bezpiecznik od gazu. Od rana jeżdzone na samej benzynie.
Czyli raczej sonda?
------------
Dziekuję wszystkim za pomoc i zaangażowanie w temat. Wychodzi na to że jednak winna była sonda lamda. Po wymianie od 1.5 tygodnia spokój. Błędów brak póki co ;)
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.