https://s.click.aliexpress.com/e/cWm7IpbK daje radę w busach, w osobowych 20 minut i masakra, aż się bałem że plastiki wypłowieja :) takie na allegro to przy tym zabawki.
Skoda Rapid LB/ 1.2TSI chip150KM/ 249Nm /MY 2017/ Style Max / Blue Race/ 11.000km/ Szczecin
Ja regularnie co 15 tys km wymieniasz filtr kabinowy to nie, jak zadziej po ok 40 tys km pojawi się na chłodnicze klimy warstewka ciemnego brudu na którym szybko rozwijają się w mokrym srodowisku wszelkie bakterie. Ozonem je usuwasz ale pożywka zostaje. Wtedy tylko ciśnieniowe mycie Tunapem w ASO.
Skoda Rapid LB/ 1.2TSI chip150KM/ 249Nm /MY 2017/ Style Max / Blue Race/ 11.000km/ Szczecin
@PinkFloyd - jeżeli to urządzenie ma faktycznie 20g/h to nieźle. Raczej będę szukał czegoś w PL, w okolicach 7g/h (ze względu na cenę), tylko nie wiem, czy taka wydajność będzie wystarczająca (i nie wymagała uruchamiania urządzenia na np. godzinę)
Rapid SB | 1.0tsi 95KM | MY2019 | Active | Blue Race | Śląsk
Zakładając że chciałbym ozonować profilaktycznie powiedzmy co 6 miesięcy, a nie chciałbym zmieniać filtra (ten co roku), to czy filtr wyjmować (jest oryginalny) na czas ozonowania? Czy nie ma ryzyka, że przy wyjmowaniu i ponownym montażu filtr się uszkodzi? PS Skąd system wentylacji zaciąga powietrze przy obiegu wewnętrznym?
Rapid SB | 1.0tsi 95KM | MY2019 | Active | Blue Race | Śląsk
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.