FORUM SKODA RAPID :: Wyszukiwarka Forumowa

Witamy na Forum miłośników Skody Rapid i Rapid Spaceback
   - usterki, opinie i Wasze wrażenia z użytkowania Rapida!

dołącz do nas!
Siatka do spacebacka 5JJ065110D
  • Ma ktoś u siebie zamontowaną ta siatkę pod tylną półką ?
    Chciałem zapytać czy zdaje egzamin , bo nie jest tania , a chodzi mi po głowie jej zakup.
    RAPID SB / 1,2 MPI 55kW CGPC / MY13 / AMBITION / SREBRNY / 97 000km / Kielce /Spalanie - Motostat.pl
  • Kupiona za 143 zeta, zoboaczymy jak sie bedzie sprawowac
    RAPID SB / 1,2 MPI 55kW CGPC / MY13 / AMBITION / SREBRNY / 97 000km / Kielce /Spalanie - Motostat.pl
  • W dziale ZTS jest wątek Boczki bagażnika - wymiana. Przy okazji poruszony jest temat siatki pod tylną półką.
    Sam nie mam, widziałem w kilku samochodach, sprawdza się, a właściciele zadowoleni.
    Poczekamy na Twoje wrażenia :)
    PS: Zmierz proszę wymiary swojej tylnej półki. Ja z kolei zmierzę w swoim LB. Czy jest ona identyczna z wielkością półki do LB? Bo jeśli tak - to ta siatka będzie pasowała do obu wersji nadwozia.
    Wg instrukcji montażu - nie ma podziału na krótką czy długą wersję (LB czy SB). 
    Rapid LB | 1.2 CBZA 88kW | MY13 | Ambition Komfort | Srebrny Brilliant metaliza | 88 tkm | Katowice | Ø 6,1 l/100 km
  • Ok zmierzę i wrzucę zdjecia
  • W wolnej chwili zrobiłem pomiary, wyniki w cm.
    wymiary tylnej półki LB.jpg
    800 x 400 - 111K
    Rapid LB | 1.2 CBZA 88kW | MY13 | Ambition Komfort | Srebrny Brilliant metaliza | 88 tkm | Katowice | Ø 6,1 l/100 km
  • Z lewej strony wymiar wersji LB, z prawej SB:
    33-39 cm
    57-60,5 cm
    62-66,5 cm
    29-35 cm
  • Hej,

Gdzie kupiona siatka? W polskim ASO powiedziano mi, że była przewidziana do Rapida przed liftem. Obecnie nie dostępna.
    W Czeskim ASO do kupienia za 135zł z odbiorem niestety w Czechach...

Pozdrowienia
    Rapid LB | 1.0 110KM | MY2020 | Ambition+Pakiet zimowy 1+Audio | Beż cappucino | 300km | Jelenia Góra Dolnośląskie
  • Kupiłem w ASO AUTORUD w Kielcach ( na zamówienie) .Podałem im numer  siatki.  Nikt mnie nie pytał z którego roku auto.
    Ja mam przed Fl i pasuje.

Trochę wyżej podałem wymiary półki w wersji SB MY13 w/g rysunku Jercena.
    Sprawdź u siebie czy sa takie same.
  • Kupiłem i zamontowałem tę siatkę u siebie w  Rapidzie SB. 
    Są dwa rodzaje siatki, do Spacebacka pasuje 5JJ 065 110 D.

Trochę zabawy z montażem, gdyż trzeba wywiercić, według załączonego szablonu, dziurki w półce.

Na chwilę obecną bardzo dobrze sprawdza się, trzymam tam siatki na zakupy, koc etc. 
    W Instrukcji napisano, że maksymalne obciążenie do 1 kg. 
    Rapid SB | 1.2 CJZC 90 KM | MY17 | Ambition MAX | Czerwony RIO metalizowany|| 56 000 km | Wrocław
  • W Instrukcji napisano, że maksymalne obciążenie do 1 kg. 
    To dla tego kilograma warto było kupować ta siatkę za 140 zł?
    Rapid SB | 1.2 CJZD 110 KM | MY16/7.10.2015 | 81000 km | Małopolska zachodnia, Ziemia Chrzanowska

SPRAWDŻ AKCESORIA DO SWOJEJ SKODY

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Dzięki Tobie forum będzie funkcjonowało nadal!

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz dołączyć do dyskusji na RapidKlub, kliknij jeden z tych przycisków!

Witaj na internetowym forum samochodu SKODA RAPID - zapraszamy do dyskusji!
Masz skodę? Chcesz kupić Rapida? Dołącz do nas!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

RapidKlub.pl
 - lista użytkowników forum

Moderatorzy forum:
@van_daal @gross81 @grzesk @jercen

ANKIETY SKODA RAPID:
Jaki kolor do Rapida?
Jaki wybraliście silnik?
Spaceback czy Liftback?
Jaki wybrałeś pakiet / wersję wyposażenia do Rapid'a?
Czy jesteś zadowolony z użytkowania Skody Rapid?
https://www.compero.pl