kiedyś Lukasz1989 pytał o działanie swoich podgrzewaczy wycieraczek. W odpowiedzi konwel pisał, że same sie włączają przy określonej temperaturze, ale nie pamiętał jakiej. Czy ktoś może dopowiedzieć czy od określonej (jakiej ) temperatury same się grzeja i to nieprzerwanie?
Octavia I LIM | 1.6 benz | 75 KW | MY 2011 | komfort | srebrny | 64 700 | Warszawa
Witam świątecznie i mam pytanie,czy też tak macie,że jak uruchamiacie dżwignią przy kierownicy z prawej strony pompowanie wody na wycieraczki to od razu ruszają najpierw same wycieraczki,praktycznie na sucho ? - czy nie ma takiej możliwości najpierw spryskać samym płynem z dysz wycieraczek szyby,a póżniej na mokro uruchomić wycieraczki. Pozdrawiam !!!
* RAPID LIFTBACK * 1,2 TSI * 86 KM * MY15 * AMBITION MAX * BEŻ CAPPUCINO *31 450 * RYBNIK *
ja korzystając z okazji przeglądu lpg przy 1kkm zapytałem jak to jest z tymi spryskiwaczami, i w moim style rm 2017 dysze sa podgrzewane gdy załączam ppdgrzewanie lusterek a nie automatycznie przy x temp. automatyczne sa podobno tylko w octavi i superb w tej chwili
RAPID LB | 1.2 TSI LPG 110KM | MY 2017 | STYLE | WHITE MOON METALIC |3000 i rośnie :) | SMI
Pewnie masz dwa spryskiwacze. Jak wyżej - regulacja każdego indywidualnie. Jak masz z jednego spryskiwacza dwa strumienie, to widocznie masz w dyszy zanieczyszczenie. Spróbuj sprężonym powietrzem tą dyszę oczyścić, ale farfocla w ten sposób nie usuniesz. Do tego potrzebny jest demontaż samego spryskiwacza i strumieniem wody należy usunąć zanieczyszczenie.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.