@thomas myslę ze kazde wyciszenie daje wiekszy spokoj w samochodzie. Ostatnio jechałem fiatem Doublo i musze stwierdzic ze zimny silnik hałasuje na zewnatrz bardziej niz w R natomiast w środku jest ciszej znak taki ze R maja gorsze wyciszenie
W moim ASO dali dupy z ta osłoną. Powiedzieli, że mocowania będę w komplecie razem z osłoną. Ja im na to, że nie, że z tego co wiem trzeba osobno domówić trzpnie do mocowania. No i...wyszło na moje, teraz mam osłonę w bagażniku i musze czekać na zamówione mocowania przez upartych osłów:)
Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
Komora silnika wygląda tragicznie bez tej osłony wszystko na wierzchu tak jakby nie dokończyli go montować. P.S. Macie dolną osłonę silnika ? bo u mnie tą akurat zamontowali.
Rapid LB I TDI 105 KM I MY15 I Elegance MAX I Blue Denim I61290 km I Żnin
No właśnie @Aras zapodaj jakieś zdjęcia. Żeby się nie dostawał brud do sinika, to trzeba przed każdym otwarciem oczyścić jakąś szmatkę miejsce wlewu i już
Rapid LB / 1.6 TDI CAYC mod 135KM / MY14 / Ambition Komfort / Czarna Perła / 142.500km / Warszawa
dokładnie:)) Z dodatkowych rzeczy do mojego szkodnika dołożyłem, chlapacze przód i tył, listwy progowe ochronne oraz wspomnianą osłonę silnika, czyli teraz mam full opcję:))
Oj trochę jeszcze Ci brakuje do full opcji. Parę rzeczy jeszcze możesz zmienić m.in. w full opcji jest inne radio. Z bajerów to Rapid ma jeszcze Start-Stop, którego nie masz czy zestaw głośnomówiący, który nie wiem czy masz. A może jeszcze by się coś znalazło :) Jeszcze trochę modzenia przed Tobą ;)
RAPID LB | 1.2 TSI CBZB 105 KM @120 KM/213,7 Nm | MY15 (45 tydzień 2014) | AmbitionMAX + USB + Climatronic + Tempomat + Hak | Błękit DENIM | łódzkie
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.