Mój kolega dostał mały pakiet skórzany, którego nie zamawiał. Przy odbiorze powiedzieli, żeby nie opóźniać montażu, SKODA czasem montuje coś lepszego niż było zamówione;) bo akurat mają to na stanie a tego co było zamówione nie mają. Jak ktoś ma farta to może się czasem coś dostanie;)
Ja mam MY14 i produkcję z listopada 2013 - dwa lusterka i brak klamerki. Kartę wożę pod osłoną a jak ją otwieram, to zgrabnym ruchem ręki przekładam kartę w okolice środkowego tunelu.
Rapid SB | 1.4 122 KM DSG | MY14 | Elegance | Czarny Magic perłowy | 57000km | Warszawa
To u mnie tak było, że jak domówiłem Climatronica to termin skrócił mi się o 7 tygodni. Pytanie tylko czy ta zmiana to wywołała czy to był tylko zbieg okoliczności.
RAPID LB | 1.2 TSI CBZB 105 KM @120 KM/213,7 Nm | MY15 (45 tydzień 2014) | AmbitionMAX + USB + Climatronic + Tempomat + Hak | Błękit DENIM | łódzkie
Osobiście złożyłem kartkę tak by można ja było włożyć na lusterko po odsunięciu przysłony. Potrzeba ..... i takie tam, ale chyba coś wymyślę innego za tą kartę.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.